Dr. Quinn

Visst minns ni tv-serien Dr. Quinn som gick på 90-talet? Jag fick första säsongen i julklapp och tänkte att det säkert kan vara kul, men att det knappast är en serie man sitter och matar avsnitt efter avsnitt. Ack så fel jag hade. När första säsongen var slut kom abstinensen. Hur många säsonger finns det och hur får man tag i dem, SNABBT?



Det är ju så underbart. I varje avsnitt uppstår en ny krisartad situation som den så alltid rättvisa och självständiga Dr. Mike ordnar upp, dock alltid med hjälp av lite fysisk styrka från manligheten själv - Sully. Och det slutar ju alltid så lyckligt, då hela stadens invånare älskar varandra och vi älskar dem. Men varför egentligen? Mr. Bray, Hank och Jake är ju alla tre osympatiska, ointelligenta och rasistiska. Icke att förglömma lille Brian. Den något odjupe pojken som får större och större tänder och längre och längre hår ju längre serien pågår. Visst finns det något hos honom som provocerar? Han är lite för snäll, "söt" och kramas alldeles för mycket.

Favoriten är Horace, snea Horace som gifter sig med horan. Ser han verkligen ut som en häst eller kommer den liknelsen endast av namnet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0