En jäkel på att planera

Om 7 dagar bor jag i en liten stad (?) med 20 000 invånare cirka 100 mil härifrån. Jag fick veta det idag. Att jag skall flytta dit. Men jag kommer att ha världens roligaste jobb! Som tur är så är jag en jäkel på att planera, så jag har redan (i princip) fixat lägenhet, trollat bort mina jobbåligganden här i götet, kollat upp biluthyrningsmöjligheter, tänkt ut packningslösningar osv. Jag har till och med tagit reda på att mitt gymkort går att sälja till den som vill köpa av mig kortet.

Så. Vad ska jag göra nu då?

Jag kan ju inte börja packa nu. Det är ju en hel vecka kvar!


Alternativ användning av spikmatta



Som säkert många andra fick jag en spikmatta i julklapp. Jag har inte riktigt lärt mig uppskatta känslan av att ligga på den ännu. Däremot har jag kommit på en annan, utomordentlig, användning för den. Om man som jag har en rygg som kräver kraftigt kliande då och då, har man säkert upplevt att pojkvännens/flickvännens naglar inte räcker till. Det är otroligt frustrerande. Men nu finns alltså lösningen - spikmattan!

För att klia ryggen med en spikmatta krävs en väldig fingertoppskänsla, om man råkar trycka eller dra för hårt kan hunden rispas upp.

Gör så här:
- Ta av dig tröjan.
- Böj dig framåt över benen som en boll.
- Dra mattan upp och ner över ryggen.

Scratch Scratch Scratch...

OBS! Prövas på egen risk! Det finns viss risk att ryggen svider rejält efteråt.

Några få tappra

Efter två veckors julledighet börjar jag långsamt komma tillbaka till vardagen. Bloggen har fått vila den med. Ändock ser jag att det är några få som kikar in varje dag. Trevligt.

Efter fyra veckors ledighet från styrketräning kan jag idag (efter ett hårt första pass) inte gå. Jag hopp-skutt-haltar på tå för att ta mig mellan datorn, köket och toaletten. Solen skiner utanför fönstret, undrar om jag vågar mig ut på en "promenad"?

Här kommer några bilder från julen:


Arrangerad bild på nyförlovat par! Och vad väljer fotografen för vacker bakgrund? Jomen OKQ8 såklart!


Här tyckte vi att lekstugan hade galet mycket snö på taket...


Men vi visste inte vad som väntade.


Och så avslutningsvis ett par julögon som tindrar helt naturligt.

RSS 2.0